Registrer deg til Havforskermøtet 2019

Havforskermøtet vil finne sted i Tromsø 11.-13. februar 2019.

OBS! Vennligst merk at betaling til Havforskermøtet må skje separat enten via kontooverføring (0531.08.83850) eller Vipps (75613) for at registreringen skal være gyldig. Husk å merke overføringen med navnet ditt og «Møte 2019». Registreringen regnes ikke som gyldig før påmeldingsavgift er betalt.

Vennligst angi fornavn i første rute og etternavn i andre rute.
Vennligst angi hvorvidt du ønsker å presentere et bidrag på møtet, enten som muntlig presentasjon eller poster. Bidrag kan være på enten norsk eller engelsk. Hvis du ikke ønsker å presentere lar du være å indikere dette. Abstract må sendes separat til havforsk@havforsk.no. Vi ber om at du bruker mal for dette som du finner her.
Vi holder på å søke NFR om arrangementsstøtte. Skulle denne bli avvist vil prisen bli 2500 for hele møtet med konferansemiddag tirsdag 12/2, eller 1500 uten middagen. MSc- og PhD-studenter får 500 kroner i rabatt på disse prisene. Forhåpentligvis får vi arrangementsstøtte slik at vi kan redusere disse prisene betraktelig. Så snart vi vet vil vi informere om riktig pris. Deltageravgiften må betales innen 16/11 og påmeldte vil påminnes via epost.
Kryss av om du ønsker at vi skal reservere overnatting på Clarion Hotel The Edge. Merk at hotellovernatting ikke er inkludert i påmeldingsavgiften og må betales separat.